Pynt, gavepapir og papirvifter

Annonce for Vissevasse

Pynt du kan lave på 15 min.

Årets store trend i efteråret 2019 er papirsvifter, og vi skal selvfølgelig lave dem selv.

Jeg har endnu engang lavet en tutorialfilm til jer for Vissevasse. Denne gang med temaet FEST og ORIGAMI!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker at pynte op med hjemmelavet pynt og allerhelst pynt, man kan genbruge igen til næste fest! Og så må det gerne være pynt, jeg kan lave sammen med mine børn eller imens jeg ser en god serie i kukkassen!

Du kan lave dine egne papirvifter med det pæne everwrap gavepapir fra Vissevasse, som netop har lavet nye designs. Jeg er især vild med DETTE og DETTE. Se lige kombinationen af farverne og de små guld agern! Mit æstetiske øje kan ikke få nok!

Jeg har været i god tid og lavet håndlavet pynt til min fødselsdag søndag d. 22 september, hvor jeg traditionen tro samler mine nærmeste damer til dameaften!

Se hvor nemt du laver dine egne papirvifter.

Du skal bruge

Det særlige ved Vissevasses everwrap er, at der er print på begge sider.

Den helt store forskel fra andre gavepapir er at everwrap er lavet af 100 % plastik og er meget slidstærkt. Det kan simpelthen ikke rives over og kan genbruges år efter år. Det kan sågar genbruges som plastik!

Pænt bæredygtigt gavepapir – det kan vi godt lide! ♥

Fik du set mine turorialfilm med smukke gaver til den særlige fest, bordpynt på 10 min. og min film med indbydelser i vaskeægte 80´er stil! 

Rigtig god fornøjelse!

Kærligst Sabina

Følg Sabinasverden på INSTAGRAM og FACEBOOK - her deler jeg dagligt hverdagsglimt og inspiration.

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

Skriv en kommentar